עוגת דלעת עם ציפוי שמנת חמוצה
עוגת גבינה דלעת עם ציפוי שמנת חמוצה דורשת סביב 10 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-14 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, פירורי קרקר גרהם, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 51 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת דלעת עם ציפוי שמנת חמוצה, עוגת גבינה עם ציפוי שמנת חמוצה-מרשמלו וקרום Gingersnap, ו עוגת גבינה עם ציפוי שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת springform 9 אינץ'.
מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר לבן 1/4 כוס בקערה; מערבבים בחמאה. לחץ על הקרום על החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ ' במעלה הצד של מחבת springform מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע משחימים קלות, 5 עד 7 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
בינתיים, לנצח גבינת שמנת וסוכר חום בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים דלעת, קורנפלור, 1 1/4 כפיות קינמון, ואגוז מוסקט לתערובת גבינת שמנת. בהדרגה להכות חלב התאדה וביצים עד רק מעורבב; לשפוך לתוך הקרום.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד למרכז מוגדר כמעט, 55 עד 60 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה, 1/3 כוס סוכר לבן, ותמצית וניל בקערה קטנה.
מורחים ציפוי שמנת חמוצה על עוגת גבינה ואופים 5 דקות יותר. מגניב על מתלה חוט במשך 10 דקות, ואז בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה ואז להכניס למקרר לילה.
הסר צדדים של מחבת; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני חיתוך.