קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת דלעת עם רוטב קרמל

עוגת דלעת עם רוטב קרמל
דלעת עוגת גבינה עם רוטב קרמל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1125 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סירופ תירס, סוכר מגורען, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת דלעת עם רוטב קרמל, עוגת דלעת עם רוטב קרמל, ו עוגת דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 149°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. לעטוף רדיד סביב מחבת לתפוס טיפות. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות. כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מתלה תנור נמוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. כפית 3 כוסות של התערובת על הקרום; להפיץ באופן שווה. כדי הנותרים תערובת גבינת שמנת, להוסיף דלעת, דלעת פאי תבלין הל; לערבב עם חוט לטאטא עד חלקה. כפית על תערובת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גבינת שמנתגבינת שמנת
הלהל
דלעתדלעת
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
4
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מריתמרית
מחבתמחבת
5
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 6 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
6
בסיר קטן, סוכר חום חום חום חום, סירופ תירס ו 2 כפות חמאה לרתיחה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקרם הקצפה; חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום; מערבבים ברום. מגניב עד חם.
מרכיבים שתצטרך
רוםרום
8
ממש לפני ההגשה, להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת; להסיר בזהירות את הצד של מחבת. למעלה פרוסות בודדות עם רוטב חם מנה של קצפת. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת