מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת דלעת פאונד, עוגת דלעת פאונד, ו עוגת דלעת פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
אופים ב 325° במשך 80-90 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים.