עוגת דלעת קלה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 313 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם ציפורן טחון, קינמון טחון, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
עבור הקרום:מערבבים את החמאה, שמן, סוכר ומלח יחד בקערה בינונית עד בשילוב שווה.
מוסיפים את הקמח המדוד ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
מניחים תבנית אפייה על המדף בעוד התנור מתחמם.
מניחים את כל החומרים למעט קצפת בקערה גדולה לטאטא עד חלקה בשילוב.
יוצקים לתוך קרום העוגה הצונן.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים עד העליון מתחיל חום ואת המילוי מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט במרכז, על 50 דקות.
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה. פרוסות העליון של העוגה עם קצפת, אם תרצה.