והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שהוא הגיע למקום. צאו לחנות ואספו אבקת אפייה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס דלעת, עוגת שוקולד צ'יפס דלעת, ו עוגת שוקולד צ'יפס דלעת.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם דלעת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
סודה לשתייה
קינמון
דלעת
קמח לכל מטרה
4
מחלקים את הבלילה לשניים. מערבבים שוקולד מומס למנה אחת. ב-10 אינץ ' משומן היטב. מחבת צינור מחורץ, מפזרים 1/2 כוס אגוזי פקאן. כפית בלילת שוקולד מעל אגוזי פקאן; למעלה עם בלילת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
דלעת
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים את יתרת הפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
6
אופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 65-70 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 15 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.