עוגת דלעת תפוחים
אם יש לכם קליפת עוגה בלתי מוסוות, ביצה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
מרכיבים מנות :
710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סבתא סמית או תפוחי פוג'י, קלופים, cored דק פרוס (אודות 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר חום בהיר ארוז היטב 2 (חוֹרֶף) תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) עמילן תירס 1 (קיבלר) 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 6 אונקיות קוקוס מגורר 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 1 1 קילו קישואים, קינמון טחון, מחולק 0 (יכול להיות או להרחיק) ציפורן טחון 0 (יכול להיות או להרחיק) ג'ינג'ר קרקע 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פירה דלעת טרי או משומר 1 (יכול להיות או להרחיק) מלח, מחולק 9 אינצ ' ים קונכיית פאי בלתי מוסוות (במחבת פאי) 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב