קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דפי קישואים מערבולת שוקולד

עוגת דפי קישואים מערבולת שוקולד
עוגת דפי קישוא שוקולד סחרור עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 299 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתאים ל-15 ומחירו 58 סנט למנה מנות. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סודה לשתייה, חמאה, קמח ואבקת קקאו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת גבינה בראוניס , לחם בננה עם מערבולת שוקולד , ועוגת דפי שוקולד דביק .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול. מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשנייםקרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעטתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
מוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכותמוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכות
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
2
בקערת מערבל מקציפים יחד 3 כוסות סוכר עם שמן קנולה במיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד שהתערובת חלקה; מוסיפים 3 ביצים אחת בכל פעם, ומקציפים שוב לאיחוד. טורפים פנימה זוקיני ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הסוכר ברביעים, לסירוגין עם 1/4 כוס חמאה לאחר כל מנת תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1/2 כוס עגבניות מיובשות עם שמן1/2 כוס עגבניות מיובשות עם שמן
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
מוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכותמוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכות
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
3
מערבבים את הבלילה במשך דקה במהירות בינונית-גבוהה, ויוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
4
מערבבים בקערה את גבינת השמנת ו-1/4 כוס סוכר עד לקבלת תערובת אחידה, ואז מערבבים פנימה ביצה אחת עד שתערובת גבינת השמנת חלקה. שפפו פה ושם כמות של כמות של גבינת שמנת על בלילת העוגה, וסובב את תערובת גבינת השמנת דרך הבלילה בעזרת סכין שולחן כדי ליצור אפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
5
מפזרים את שוקולד החלב והשוקולד צ'יפס החצי מתוק על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
שוקולד חלבשוקולד חלב
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ בחלק השוקולד במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
ציוד שתשתמש בו
שקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרתשקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרת
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה