מרק בצל בישול איטי
מרק בצל בישול איטי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, ברנדי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סיר איטי מרק בצל צרפתי, סיר איטי מרק בצל צרפתי, ו סיר איטי מרק בצל צרפתי.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל מתוק ובצל אדום בחמאה מומסת עד שהתרככה, כ -10 דקות. לבשל ומערבבים שום לתערובת בצל עד ריחני, על 2 דקות.
יוצקים בשר בקר, ברנדי, רוטב סויה ורוטב ווסטרשייר לבישול איטי. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מבשלים מרק על גבוה במשך 4 עד 5 שעות.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
מצקת את המרק לתוך 3 קערות תנור הוכחה; העליון עם קרוטונים ופרוסת פרובולון לקערה.
מטגנים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים, כ -3 דקות.