ספגטי אלפרדו עם אספרגוס קלוי
אם יש לכם ספגטי, גבינת שמנת 3-פחות-שומן, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, Spaghetti alfredo מואר, ו ספגטי סקווש אלפרדו.
הוראות
מקום הראשון 4 מרכיבים בבלנדר; תהליך 15 שניות או עד חלקה.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מבשלים, ערבוב כל הזמן עם מקצף, 5 דקות או עד תערובת מבשלים. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מקצף, 2 דקות או עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, ומכסים.
מניחים אספרגוס על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד השחמה, ערבוב פעם אחת.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
מניחים פסטה ואספרגוס בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת גבינה ושמן, משליכים היטב.
לקצץ אספרגוס על ידי שבירת הקצוות
לשבור ספגטי לא מבושל לחתיכות קטנות יותר
מערבבים יחד פסטה, אספרגוס, תערובת גבינה ושמן