קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

ספגטי אלפרדו עם אספרגוס קלוי

ספגטי אלפרדו עם אספרגוס קלוי
אם יש לכם ספגטי, גבינת שמנת 3-פחות-שומן, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, Spaghetti alfredo מואר, ו ספגטי סקווש אלפרדו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקום הראשון 4 מרכיבים בבלנדר; תהליך 15 שניות או עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מבשלים, ערבוב כל הזמן עם מקצף, 5 דקות או עד תערובת מבשלים. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מקצף, 2 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
6
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
מניחים אספרגוס על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
אספרגוסאספרגוס
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד השחמה, ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מלחמלח
10
מניחים פסטה ואספרגוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים תערובת גבינה ושמן, משליכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שמן בישולשמן בישול
12
מגישים באופן מיידי.
1
לקצץ אספרגוס על ידי שבירת הקצוות
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
2
לשבור ספגטי לא מבושל לחתיכות קטנות יותר
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1
עזרה באח ומדידה
2
פרמזן-גבינת רג ' יאנו
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
3
מערבבים יחד פסטה, אספרגוס, תערובת גבינה ושמן
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
גבינהגבינה
פסטהפסטה
שמן בישולשמן בישול