עוגת האפרסק החמה של גרג
גשו לסופר וקנו קמח, אפרסקים, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, מתכון קרוסטיני פלפל אדום קלוי של גרג בראון, ו ממתקים של גרג AKA שוקולד חמאת בוטנים ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/2 כוס קמח והמלח לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ואת הדופק בקצרה פעם או פעמיים כדי לשלב.
מוסיפים 9 כפות של חמאה לא מלוחה, ודופק 4 או 5 פעמים, כמה שניות בכל פעם, עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. כשהמכונה רצה, טפטף את צוף האפרסק לתוך הבצק, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק מתאסף למסה מתפוררת.
להעביר את הבצק לקערה, ליצור לכדור, ולעטוף אותו בניילון נצמד. מקררים כדי להשקות את הבצק, כ-30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את 4 אפרסקים קצוצים לתוך מעבד המזון, ואת הדופק פירה, על 1 דקה.
מוסיפים את פלפלים habanero טחון, 1 כפית בכל פעם, ו מחית עד חלקה.
מניחים את האפרסקים 6 פרוסים הנותרים לתוך קערה, ולזרוק בקלילות עם מחית habanero.
בקערה, לערבב 1/3 כוס קמח, סוכר לבן, ו 1/4 כוס חמאה מרוכך ללא מלח עד שהוא יוצר תערובת מתפוררת; להניח את streusel בצד.
חותכים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי למעגל בקוטר של כ -10 אינץ'. להתאים עיגול בצק אחד לתוך צלחת פאי 9 אינץ'.
יוצקים את האפרסק-habanero מילוי לתוך קרום העוגה התחתון, ומפזרים עם streusel סוכר מתפורר. להתאים את הקרום העליון על העוגה, ו crimp עם מזלג לאטום את הקצוות.
חותכים כמה חריצים לתוך הקרום העליון עבור קיטור אוורור.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע ומעובה, כ -50 דקות.