קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת האפרסק החמה של גרג

עוגת האפרסק החמה של גרג
גשו לסופר וקנו קמח, אפרסקים, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, מתכון קרוסטיני פלפל אדום קלוי של גרג בראון, ו ממתקים של גרג AKA שוקולד חמאת בוטנים ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1/2 כוס קמח והמלח לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ואת הדופק בקצרה פעם או פעמיים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים 9 כפות של חמאה לא מלוחה, ודופק 4 או 5 פעמים, כמה שניות בכל פעם, עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. כשהמכונה רצה, טפטף את צוף האפרסק לתוך הבצק, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק מתאסף למסה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
4 ליטר מים מוגזים, צוננים4 ליטר מים מוגזים, צוננים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
להעביר את הבצק לקערה, ליצור לכדור, ולעטוף אותו בניילון נצמד. מקררים כדי להשקות את הבצק, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את 4 אפרסקים קצוצים לתוך מעבד המזון, ואת הדופק פירה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים את פלפלים habanero טחון, 1 כפית בכל פעם, ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מניחים את האפרסקים 6 פרוסים הנותרים לתוך קערה, ולזרוק בקלילות עם מחית habanero.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בקערה, לערבב 1/3 כוס קמח, סוכר לבן, ו 1/4 כוס חמאה מרוכך ללא מלח עד שהוא יוצר תערובת מתפוררת; להניח את streusel בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
חותכים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי למעגל בקוטר של כ -10 אינץ'. להתאים עיגול בצק אחד לתוך צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
יוצקים את האפרסק-habanero מילוי לתוך קרום העוגה התחתון, ומפזרים עם streusel סוכר מתפורר. להתאים את הקרום העליון על העוגה, ו crimp עם מזלג לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
חותכים כמה חריצים לתוך הקרום העליון עבור קיטור אוורור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע ומעובה, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה