עוגת הגבינה האהובה על מיקי הקטן.
עוגת הגבינה האהובה על מיקי הקטנה דורשת 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם בוטנים, חמאת בוטנים, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו עוגת הגבינה האהובה על מיקי הקטן., עוגת הגבינה האהובה של V, ו עוגת גבינה אהובה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו החיצוני של מחבת springform 9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, בוטנים, וקינמון. מערבבים בחמאה. לחץ על התערובת על החלק התחתון ועל הצדדים של מחבת 8 ungreased או 9 אינץ ' springform, ולהניח בצד.
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאת בוטנים, סוכר, קמח, וניל עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה בבת אחת, מכים במהירות נמוכה עד בשילוב. מערבבים חצי וחצי ושוקולד צ ' יפס.
יוצקים הבלילה למחבת springform.
מניחים את המחבת בתבנית אפייה גדולה, שופכים מים רותחים לתוך תבנית האפייה עד שהיא מגיעה 1/2 דרך במעלה הצדדים של מחבת טופס האביב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות.
בואו עוגה להתקרר לחלוטין, ולשמור במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.