קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוגת הגבינה האהובה על מיקי הקטן.

עוגת הגבינה האהובה על מיקי הקטן.
עוגת הגבינה האהובה על מיקי הקטנה דורשת 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם בוטנים, חמאת בוטנים, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו עוגת הגבינה האהובה על מיקי הקטן., עוגת הגבינה האהובה של V, ו עוגת גבינה אהובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו החיצוני של מחבת springform 9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, בוטנים, וקינמון. מערבבים בחמאה. לחץ על התערובת על החלק התחתון ועל הצדדים של מחבת 8 ungreased או 9 אינץ ' springform, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
קינמוןקינמון
בוטניםבוטנים
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
3
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאת בוטנים, סוכר, קמח, וניל עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה בבת אחת, מכים במהירות נמוכה עד בשילוב. מערבבים חצי וחצי ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
5
יוצקים הבלילה למחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
6
מניחים את המחבת בתבנית אפייה גדולה, שופכים מים רותחים לתוך תבנית האפייה עד שהיא מגיעה 1/2 דרך במעלה הצדדים של מחבת טופס האביב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו עוגה להתקרר לחלוטין, ולשמור במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.