קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת הגבינה הטובה ביותר בסגנון ניו יורק של אריק

עוגת הגבינה הטובה ביותר בסגנון ניו יורק של אריק
עוגת הגבינה הטובה ביותר בסגנון ניו יורק של אריק היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. אם יש לך סוכר, חלמונים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, ו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את כל החומרים לטמפרטורת החדר.
2
מניחים מדף תנור במרכז התנור ומחממים ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לעטוף את החלק החיצוני של המחבת 9 אינץ ' springform עם לסכל. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים בסוכר וקורנפלור. להתמזג שמנת חמוצה וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים אמרטו ווניל. מערבבים ביצים וחלמון ביצה אחד בכל פעם, ערבוב ביסודיות בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים תערובת למחבת springform מוכן.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
8
מניחים מחבת במחבת אחרת לפחות סנטימטר אחד רחב יותר מאשר מחבת עוגה ולהוסיף מים חמים למחבת החיצונית כדי ליצור אמבט מים עבור העוגה (זה מונע סדקים בעוגת הגבינה שלך).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
אופים על המדף המרכזי של התנור במשך 70 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לכבות את התנור ולאפשר להתקרר עם דלת תנור פתוחה במשך שעה אחת. לאחר מכן להסיר עוגה מאמבט מים וצינה לפחות 3 שעות לפני הסרת מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן