עוגת הגבינה הטובה ביותר בסגנון ניו יורק של אריק
עוגת הגבינה הטובה ביותר בסגנון ניו יורק של אריק היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. אם יש לך סוכר, חלמונים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, ו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את כל החומרים לטמפרטורת החדר.
מניחים מדף תנור במרכז התנור ומחממים ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לעטוף את החלק החיצוני של המחבת 9 אינץ ' springform עם לסכל. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של המחבת.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחמאה עד חלקה.
מערבבים בסוכר וקורנפלור. להתמזג שמנת חמוצה וקצפת.
מוסיפים אמרטו ווניל. מערבבים ביצים וחלמון ביצה אחד בכל פעם, ערבוב ביסודיות בין כל תוספת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
יוצקים תערובת למחבת springform מוכן.
מניחים מחבת במחבת אחרת לפחות סנטימטר אחד רחב יותר מאשר מחבת עוגה ולהוסיף מים חמים למחבת החיצונית כדי ליצור אמבט מים עבור העוגה (זה מונע סדקים בעוגת הגבינה שלך).
אופים על המדף המרכזי של התנור במשך 70 דקות.
לכבות את התנור ולאפשר להתקרר עם דלת תנור פתוחה במשך שעה אחת. לאחר מכן להסיר עוגה מאמבט מים וצינה לפחות 3 שעות לפני הסרת מחבת springform.