עוגת היין של אמא
עוגת היין של אמא היא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, אגוז מוסקט טחון, תערובת פודינג וניל מיידית, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוגת משפך הוגנת של אמא, חטיפי חמאת בוטנים וריבה של אמא, ו הלזניה של אמא שלי..
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ.
בקערה בינונית מערבבים את העוגה, פודינג וניל מיידי, אגוז מוסקט, שמן צמחי, יין לבן וביצים. הכה עם מיקסר חשמלי במשך 5 דקות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר על מתלה במחבת במשך 10 דקות ואז להסיר עוגה ממחבת למתלה.
בואו עוגה להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מקשטים עוגה פרוסה עם מנה של קצפת או אבק עם סוכר של ממתקים ותותים פרוסים.
וריאציה: אתה יכול גם " קמח " את המחבת אחרי זה כבר משומן עם אבקת קקאו או תערובת סוכר קינמון עבור קרום מרקם. כל שעליך לעשות הוא למלא מנער מלח נקי עבור יישום קל. זה יחסל את "החומר הלבן" בצד החיצוני של העוגה האפויה שלך מה שהופך את העוגה יפה יותר.