קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת המוקה האהובה על סוזן

עוגת המוקה האהובה על סוזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת המוקה האהובה על סוזן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, גרגרי קפה נמס, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו אורז אנצ'ילדה בקר האהוב על סוזן, עוגת סוזן שחורת עיניים, ו עוגת קפה שמנת חמוצה של סוזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, השמנת החמוצה, הביצים, הליקר והשמן; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות. מערבבים פנימה 1 כוס שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(מקרטון)(מקרטון)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים לשלושה 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 24-28 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במיקרוגל ממיסים את שבבי האפייה הלבנים, החמאה ושאר השוקולד צ ' יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה גרגרי קפה ומוציאים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס שמנת; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים לתערובת שוקולד. בקערה גדולה מקציפים את יתרת 1-1/4 כוסות השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים לתערובת השוקולד שהתקררה; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
לקצפת, בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם מחצית מתערובת השוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת. פרוסט העליון ואת הצדדים של עוגה עם קצפת. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)