עוגת המוקה האהובה על סוזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת המוקה האהובה על סוזן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, גרגרי קפה נמס, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו אורז אנצ'ילדה בקר האהוב על סוזן, עוגת סוזן שחורת עיניים, ו עוגת קפה שמנת חמוצה של סוזן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, השמנת החמוצה, הביצים, הליקר והשמן; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות. מערבבים פנימה 1 כוס שוקולד צ ' יפס.
מעבירים לשלושה 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 24-28 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
במיקרוגל ממיסים את שבבי האפייה הלבנים, החמאה ושאר השוקולד צ ' יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה גרגרי קפה ומוציאים. מגניב לטמפרטורת החדר.
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס שמנת; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים לתערובת שוקולד. בקערה גדולה מקציפים את יתרת 1-1/4 כוסות השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים לתערובת השוקולד שהתקררה; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
לקצפת, בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם מחצית מתערובת השוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת. פרוסט העליון ואת הצדדים של עוגה עם קצפת. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.