ברווז שרי קלוי
ברווז שרי קלוי עשוי להיות מה שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 1415 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 133 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם בזיליקום, ברווז, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 17 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי במחבת עם רוטב שרי, דבש וטימין, ברווז עם ויניגרט שרי אגוז, ו עוף צלוי ברוטב שום שרי.
הוראות
להפשיר ברווז במקרר עד להפשרה חלקית. העור צריך להיות רך, אבל הקרביים עדיין צריך להיות קפוא. הוצא ברווז מהעטיפה ודקור את הברווז 15 עד 20 פעמים. וודאו שחורי הדקירה חולפים על פני השומן ולבשר. זה חשוב מאוד לתהליך הכבישה.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים 1 כוס שרי ו -3 כפות שמן זית.
מניחים ברווז בקערת הערבוב.
מורחים את השרי ושמן הזית על כל הברווז. מכסים את קערת הערבוב ומכניסים למקרר עד שהברווז מופשר לחלוטין (עובד הכי טוב לאורך הלילה).
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
הסר ברווז מן המרינדה, ולהסיר את עצם הצוואר ואת טפלי עוף מתוך הברווז.
מורחים חלק מהמרינדות בתוך הברווז. משפשפים את החלק החיצוני של הברווז עם 3 כפות שמן זית ואורגנו, רוזמרין ובזיליקום.
יוצקים הנותרים 1 כוס שרי לתוך תחתית מחבת צלייה, ומניחים ברווז במחבת.
צולים כ-30 דקות לכל 1/2 קילו (זמני הבישול עשויים להשתנות.) למרוח כל 30 עד 45 דקות.