קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

ברווז שרי קלוי

ברווז שרי קלוי
ברווז שרי קלוי עשוי להיות מה שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 1415 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 133 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם בזיליקום, ברווז, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 17 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי במחבת עם רוטב שרי, דבש וטימין, ברווז עם ויניגרט שרי אגוז, ו עוף צלוי ברוטב שום שרי.

הוראות

1
להפשיר ברווז במקרר עד להפשרה חלקית. העור צריך להיות רך, אבל הקרביים עדיין צריך להיות קפוא. הוצא ברווז מהעטיפה ודקור את הברווז 15 עד 20 פעמים. וודאו שחורי הדקירה חולפים על פני השומן ולבשר. זה חשוב מאוד לתהליך הכבישה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים 1 כוס שרי ו -3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מניחים ברווז בקערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מורחים את השרי ושמן הזית על כל הברווז. מכסים את קערת הערבוב ומכניסים למקרר עד שהברווז מופשר לחלוטין (עובד הכי טוב לאורך הלילה).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
הסר ברווז מן המרינדה, ולהסיר את עצם הצוואר ואת טפלי עוף מתוך הברווז.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ברווז שלםברווז שלם
7
מורחים חלק מהמרינדות בתוך הברווז. משפשפים את החלק החיצוני של הברווז עם 3 כפות שמן זית ואורגנו, רוזמרין ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ברווז שלםברווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
יוצקים הנותרים 1 כוס שרי לתוך תחתית מחבת צלייה, ומניחים ברווז במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
צולים כ-30 דקות לכל 1/2 קילו (זמני הבישול עשויים להשתנות.) למרוח כל 30 עד 45 דקות.