, המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1038 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, טאבטי, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת הפסטה של אדריאנה, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בקר טחון, פטרוזיליה, פירורי לחם, בצל, ביצים, 1/2 כוס פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה מאוד gently.Do לא אוברמיקס.שים תערובת לתוך קל משומן 10 אינץ צלחת עוגה או 11" x 7 " צלחת תבשיל.צורה קרום כך שזה בערך 1 " עבה.ריחן עגבניות Sauce:.In סיר גדול, לבשל פתיתי שום ופלפל אדום בשמן על אש נמוכה במשך 4 דקות בלבד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה