עוגת הר לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ההר הלבן. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, אבקת אפייה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ציפוי הר לבן, עוגות קוקוס הר לבן, ו עוגת Mountain Dew (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני מחבתות עגולות 9 אינץ'.
מוסיפים מלח ואבקת אפייה, ומסננים שוב.
בקערה גדולה, לנצח קיצור עד חלקה.
מוסיפים סוכר בהדרגה, ומכים עד רכות.
הוסף מרכיבים מנופים לסירוגין עם חלב וטעמים (ראה הערה של קוק). הכה ביסודיות לאחר כל תוספת.
מקציפים את החלבונים עד נוקשים, ומקפלים לתערובת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות עם קצה האצבע וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.