עוגת הרועה האירית של לינדה
פאי הרועים האירי של לינדה עשוי להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 703 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק בשר בקר, קמח, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. . עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים אירית, ו פשטידת רועים אירית.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך.
מסננים ומחית עם כמויות הרצויות של חלב וחמאה. תניח בצד.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להתפורר בשר טחון למחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ממיסים את המרגרינה במחבת קטנה. מערבבים בקמח. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חום כהה, על 10 דקות.
בואו לקרר את החום ואז בהדרגה לערבב את המרק, קטשופ ורוטב בראונינג עד חלקה. הגדר מעל חום בינוני ומבשל עד עבה.
מערבבים את הרוטב לתוך בשר טחון ולהעביר לתבשיל. למעלה עם פירה, ואז מפזרים את הגבינה על תפוחי האדמה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד תפוחי אדמה קלויים וגבינה נמס.