עוגת השוקולד הטובה ביותר אי פעם של הורטנסיה
העוגה הטובה ביותר אי פעם שוקולד פאונד של Hortensia עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 600 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, ואן ליר הולנדית תהליך קקאו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הטובה ביותר אי פעם של הורטנסיה, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר.
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מברשת מחבת 10 אינץ ' עם טמפרטורת החדר (אבל עדיין מוצק) חמאה ללא מלח.
יוצקים 1/2 כוס סוכר למחבת, מערבלים את הסוכר במחבת כך הארובה והצדדים מכוסים היטב. הפוך את המחבת כדי להסיר כל עודף סוכר ולהניח בצד.
מנפים יחד את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, קרם את החמאה במהירות בינונית.
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהתערובת קלה ורכה. לגרד את הקערה עם מרית גומי. להכות במהירות בינונית, להוסיף את הביצים, אחד אחד, מכות רק עד שהם מעורבבים היטב.
מכות במהירות נמוכה, להוסיף שליש מתערובת הקמח ושליש של חלב החמאה. לעשות את זה פעמיים יותר עם שאר החומרים יבשים וחמאה, גירוד הקערה עם מרית גומי בין. לבסוף, לנצח את הבלילה במהירות בינונית במשך 30 שניות, עד שהוא חלק.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים את העוגה במשך 50 עד 60 דקות, עד הדף מרגיש קפיצי וקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.
לקרר את העוגה במחבת על מתלה תיל במשך כ -20 דקות. ואז להפוך אותו על מתלה חוט לסיים קירור.
כדי לסיים, אבק את העוגה עם קקאו או סוכר ממתקים.