העוגה הטובה ביותר אי פעם שוקולד פאונד של Hortensia עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 600 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, ואן ליר הולנדית תהליך קקאו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הטובה ביותר אי פעם של הורטנסיה, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר.
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת מחבת 10 אינץ ' עם טמפרטורת החדר (אבל עדיין מוצק) חמאה ללא מלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
יוצקים 1/2 כוס סוכר למחבת, מערבלים את הסוכר במחבת כך הארובה והצדדים מכוסים היטב. הפוך את המחבת כדי להסיר כל עודף סוכר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מנפים יחד את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, קרם את החמאה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהתערובת קלה ורכה. לגרד את הקערה עם מרית גומי. להכות במהירות בינונית, להוסיף את הביצים, אחד אחד, מכות רק עד שהם מעורבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מכות במהירות נמוכה, להוסיף שליש מתערובת הקמח ושליש של חלב החמאה. לעשות את זה פעמיים יותר עם שאר החומרים יבשים וחמאה, גירוד הקערה עם מרית גומי בין. לבסוף, לנצח את הבלילה במהירות בינונית במשך 30 שניות, עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים את העוגה במשך 50 עד 60 דקות, עד הדף מרגיש קפיצי וקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לקרר את העוגה במחבת על מתלה תיל במשך כ -20 דקות. ואז להפוך אותו על מתלה חוט לסיים קירור.