קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השוקולד של ג'ינה

עוגת השוקולד של ג'ינה
אם יש לך חמאה, מלח שולחן, אבקת קקאו וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת השוקולד חסרת הקמח של ג'ינה, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה מחבת 10 אינץ ' ואבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
תנורתנור
2
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, להוסיף את החמאה והסוכר. באמצעות חיבור ההנעה, קרם יחד עד אור ורך נפח גדל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים והחלמון ביצה, 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
4
בקערת ערבוב אחרת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, המלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
5
מוסיפים את המרכיבים היבשים לחילופין עם החמאה לתערובת החמאה והביצה המסתיימת בקמח. מערבבים את הוניל ושופכים את הבלילה למחבת Bundt מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
6
אופים במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד קיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
בואו להתקרר על מתלה תיל לפני היציאה על צלחת הגשה וחתיכה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
מוסיפים את השוקולד לקערה בגודל בינוני. בסיר קטן על אש נמוכה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
9
יוצקים את השמנת על השוקולד ומוסיפים את סירופ התירס. ברגע שהשוקולד נמס, מקציפים יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
טפטוף מעל העוגה ומגישים.

מרכיבים

6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו הולנדית-תהליך, ועוד עבור פאןאבקת קקאו הולנדית-תהליך, ועוד עבור פאן5ביצים, בתוספת 1 חלמון ביצהביצים, בתוספת 1 חלמון ביצה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קצוצים חצי שוקולדקצוצים חצי שוקולד7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1(יכול להיות או להרחיק)מלח שולחןמלח שולחן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, ועוד למחבתחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, ועוד למחבת2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס