אם יש לך כל מטרה קמח, כפות מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: טאקו ארוחת הבוקר של סוזן, הצ'ילי האדום של סוזן, ו סלט הסלמון הפראי של סוזן.
הוראות
1
Preheat oven to 177°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
In a large bowl, vigorously whisk together flour, salt, baking powder, baking soda, sugar, and cocoa.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
3
Add 1 cup and 2 tablespoons of water and 1 cup and 2 tablespoons of canola oil.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4
Mix for 1 minute.
5
Add eggs, 3/4 cup of water, vanilla.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
6
Mix 5-6 minutes with a whisk, 3-4 minutes with a hand mixer, or 2 minutes with a Kitchen
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
Aid mixer.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
Pour into three 10" cake pans, bake at 177° for 25-35 minutes (adjust for convection); test by placing and removing a toothpick through the center at 25 minutes. When toothpick comes out clean, loosen from pans and then put back in the pans.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחור
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
Let cakes cool for 15 minutes. Keep in the pans, wrap in foil, and put in the freezer for at least 2 hours.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
This part is a little harder as it is really done to taste.
2
Put powdered sugar and 3/4 cup cocoa into a food processor. Pulse until blended.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
3
Drizzle in, until about the consistency of firm butter, several tablespoons of flavoring liquid (water if you aren't looking for flavor beyond the cocoa and butter). To not put in too much liquid, but if you do, add cocoa or sugar. Taste. When the flavor and consistency is right,
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4
add 1 1/2 cup of butter (firm, not cold and not too soft). A good rule of thumb is that both the butter and the sugar mixture should be slightly firmer than you would want it to be to spread it, since the mixing action of the food processor will warm it slightly. Pulse until blended.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
4 פרוסות סלמי דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
1
Remove the cakes from the freezer and from their pans. Stack, frosting each layer as you go.
Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are my top picks for Chocolate Cake. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.