מתכון עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. יש קינוח זה 255 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן קנולאני, חלמונים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל, עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס, ו בריא נמוך פחמימות ועוגת וניל ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת וניל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
כדי להכין עוגה, קל מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מתכת עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק כל מחבת עם 1 כפית קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שקול או כף קל 11 אונקיות (כ 2 3/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שלב 11 אונקיות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים חלב חמאה וחלב דל שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 אחוז חלב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
6
שלב 1 כוס סוכר וחמאה בקערה גדולה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים שמן קנולה וחלמונים ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 1 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
זנים של פטריות
8
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח ומכים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
9
מניחים 3 חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף, באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל. לשחרר קצוות עם סכין, ולהפוך עוגות על מדפים. מגניב לחלוטין; להשליך נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
כדי להכין ציפוי, לשלב 2/3 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וקורטוב של מלח בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 240 (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
שלב קרם של טרטר ו 3 חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הנותרים 2 כפות סוכר, להכות במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס. בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך תערובת ביצה לבן, להכות תחילה במהירות בינונית ולאחר מכן במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1/2 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
סם ג
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
כדי להכין מילוי, מניחים לימון קרד בקערה בינונית. מקפלים בעדינות 1/3 כוס מרנג לתוך הקרד. מקפלים מרנג כוס 2/3 נוסף לתוך תערובת קרד.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ מילוי מעל העוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
מורחים את הציפוי שנותר על פני הצדדים העליון של העוגה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.