קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי

עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי
מתכון עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. יש קינוח זה 255 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן קנולאני, חלמונים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל, עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס, ו בריא נמוך פחמימות ועוגת וניל ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת וניל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
כדי להכין עוגה, קל מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מתכת עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק כל מחבת עם 1 כפית קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שקול או כף קל 11 אונקיות (כ 2 3/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שלב 11 אונקיות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים חלב חמאה וחלב דל שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
6
שלב 1 כוס סוכר וחמאה בקערה גדולה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים שמן קנולה וחלמונים ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 1 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
זנים של פטריותזנים של פטריות
8
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח ומכים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
9
מניחים 3 חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף, באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל. לשחרר קצוות עם סכין, ולהפוך עוגות על מדפים. מגניב לחלוטין; להשליך נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
כדי להכין ציפוי, לשלב 2/3 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וקורטוב של מלח בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 240 (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
שלב קרם של טרטר ו 3 חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הנותרים 2 כפות סוכר, להכות במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס. בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך תערובת ביצה לבן, להכות תחילה במהירות בינונית ולאחר מכן במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1/2 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
סם גסם ג
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
כדי להכין מילוי, מניחים לימון קרד בקערה בינונית. מקפלים בעדינות 1/3 כוס מרנג לתוך הקרד. מקפלים מרנג כוס 2/3 נוסף לתוך תערובת קרד.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ מילוי מעל העוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
מורחים את הציפוי שנותר על פני הצדדים העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים5(חוֹרֶף)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2(יכול להיות או להרחיק)קמח עוגהקמח עוגה6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק11 אונקיות קמח עוגה (אודות11 אונקיות קמח עוגה (אודות2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר3largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה3largesחלמוניםחלמונים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם לימון בבקבוקקרם לימון בבקבוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה דל-שומןחלב-חמאה דל-שומן1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1דאש(צינור גדול)(צינור גדול)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.