קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת זנגביל-עוגת קפה Streusel תפוחים

עוגת זנגביל-עוגת קפה Streusel תפוחים
עוגת זנגביל-תפוח Streusel קפה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח מקף, קמח זהב, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), עוגת קפה Streusel תפוחים, ו עוגת קפה Streusel תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 177°. קל לרסס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת זנגביל, מים, ביצה ותפוחים חתוכים לקוביות. כף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגיות זנגבילתערובת עוגיות זנגביל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בקערה קטנה, מערבבים חמאה, סוכר חום, קמח, קינמון ומלח עם מזלג עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים באופן שווה על הבלילה זנגביל.
5
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מגישים חם או קר.