קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת זנגוויל מזוגגת

עוגת זנגוויל מזוגגת
עוגת זנגוויל מזוגגת היא קינוח המשרת 12. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ טעם הבית יש 103 מעריצים. אם יש בידכם סודה לשתייה, מים, קרם אבנית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת בונדט זנגוויל מזוגגת מייפל עם שטרויזל שיבולת שועל ג'ינג'ר, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר שמנת, ו סופגניות זנגוויל מזוגגות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום. משמנים ומקמחים 10 אינץ'. מחבת צינור מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מניחים צימוקים בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים לכיסוי ומניחים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ניקוז.
4
בקערה גדולה מקציפים מולסה, סוכר חום, קפה, מיץ תפוזים, שמן ומים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה מקציפים ביצים במהירות גבוהה 3-4 דקות או עד שהם סמיכים וצבע לימון. בקערה אחרת מקציפים את שאר מרכיבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים לתערובת מולסה לסירוגין עם ביצים, מערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מעבירים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם פירורים לחים (אל תאפו יתר על המידה). מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים מעל עוגה.

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2(חוֹרֶף)חמאה, נמסהחמאה, נמסה5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים11 קילו קישואים,קרם טרטרקרם טרטר3ביציםביצים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)כל קינמון טחון, מייס ואגוז מוסקטכל קינמון טחון, מייס ואגוז מוסקט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע4(חוֹרֶף)2% חלב2% חלב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת חלב יבש ללא שומןאבקת חלב יבש ללא שומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכל קפה מבושל חזק, מיץ תפוזים ושמן קנולהכל קפה מבושל חזק, מיץ תפוזים ושמן קנולה0(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת זנגוויל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.