מתכון זה מספק 12 מנות. עם 981 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חצאי משמש, דובדבנים טארט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ליין עוגה, ליין עוגה, ו ליין עוגה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה וקמח ארבעה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. מחבתות עם נייר שעווה. לנפות תחילה 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית. מקציפים חמאה ו 1 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים בוניל. הכה בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב 2 תוספות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות עד הלבנים נוקשים אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של לבנים לתוך תערובת חמאה. מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות. לחלק את הבלילה בין מחבתות (הבלילה תהיה על 1/2 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות. להפוך עוגות על מדפים; לקלף את הנייר. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים בורבון, דובדבנים ומשמשים בקערה קטנה. כיסוי; תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד שרוב הבורבון נספג ופירות מרככים, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
משמש
דובדבנים
בורבון
פירות
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלמונים וסוכר בקערה בינונית עד שהתערובת נופלת בסרט כבד כאשר מקצף מורמים, כ 5 דקות. מקציפים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
העברת תערובת חלמון לסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד רושמים מדחום 71° ותערובת עבה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
4
הסר מהחום; מערבבים בתערובת אגוזים, קוקוס ופירות. צמרמורת עד קר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פירות
אגוזים
5
מערבבים בשוקולד. (שכבות עוגה ומילוי ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף עוגות; לאחסן בטמפרטורת החדר. כיסוי מילוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
עוטף
6
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
7
מורחים עם 1/3 של מילוי. חזור על שכבות של עוגה ומילוי 2 פעמים נוספות. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, לחיצה קלה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
8
עוגת צמרמורת.
1
מקציפים גבינת שמנת 1/4 כוס אבקת סוכר בקערה בינונית עד חלקה. הכה בבורבון ווניל. Beat קרם ו 1/2 כוס אבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
בורבון
וניל
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים תערובת גבינת שמנת לקצפת; להכות עד נוקשה מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
גבינת שמנת
מורחים
3
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. אם תרצה, לשים פקאן סביב קצה העוגה. באמצעות מערוך, שטחו חצאי משמש בין יריעות ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
משמש
פקאנים
מורחים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מערוך
4
חותכים צורות עלים. סדר על עוגה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.)