קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חגב

עוגת חגב
אם יש לך חמאה, ביצה לבנה, קרם דה menthe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 13%. נסו עוגת חגב, חגב., ו עוגת חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים עוגיות במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים חמאה וחלבון ביצה, דופק 2 או 3 פעמים או רק עד לשלב. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חלבוניםחלבונים
חמאהחמאה
4
אופים ב 375 במשך 8 דקות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
מערבבים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף קרמה דה מנתה, להכות היטב. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מורחים עוגה מילוי לתוך קרום מוכן. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום