עוגת חגב
אם יש לך חמאה, ביצה לבנה, קרם דה menthe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 13%. נסו עוגת חגב, חגב., ו עוגת חגב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוגיות במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה וחלבון ביצה, דופק 2 או 3 פעמים או רק עד לשלב. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 8 דקות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף קרמה דה מנתה, להכות היטב. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים עוגה מילוי לתוך קרום מוכן. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.