עוגת חגיגת שוקולד-תות
עוגת חגיגת שוקולד-תות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 816 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר ממתקים, תערובת פודינג שוקולד מיידית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת חגיגת תות-שוקולד, עוגת שוקולד חגיגה, ו עוגת שוקולד חגיגה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שבעת המרכיבים הראשונים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות.
מעבירים לשני 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 28-32 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה שמנת את החמאה, הסוכר והקקאו של הקונדיטור עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים חלב עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל דפנות העוגה.
צינור או כפית שוקולד מומס על נייר שעווה בעיצובים דקורטיביים; תן לעמוד עד להתייצבות.
לגנאש מניחים שוקולד בקערה קטנה.
מחממים קרם רק לרתיחה; יוצקים מעל שוקולד ומקציפים לתערובת אחידה.
טפטוף מעל העליון של עוגה, המאפשר גנאש כדי לעטוף את הצדדים. מסדרים תותים על גבי העוגה. למעלה עם קישוטים שוקולד.