עוגת חדרנית ישנה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, מרגרינה, אגסים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוזרת-Rites איווה, קוקטייל משרתת קנטאקי, ו עוגות שושבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב חלב חמאה, תחליף ביצה, מולסה, ו 2 כפות נמסות מרגרינה בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
חלב-חמאה
מרגרינה
מולסה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
ממיסים 2 כפות מרגרינה במחבת ברזל יצוק 9 אינץ'. מערבבים ב 1/3 כוס סוכר חום; לבשל מעל חום בינוני 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מהחום; מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
7
קליפה אגסים הליבה.
מרכיבים שתצטרך
אגס
8
חותכים כל אחד לחצי לאורכו.
9
חותכים כל חצי לפרוסות דקות, חיתוך, אבל לא דרך, גזע סוף. חצאי אגס מאוורר; מקום, צדדים ליבה למעלה, על גבי תערובת סוכר חום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
אגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
יוצקים הבלילה מעל אגסים; אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
אגס
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
תן מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך על צלחת עוגה.