עוגת חמאה
עוגת חמאה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 559 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, סודה לשתייה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת דלעת חמאה עם ציפוי חמאה, עוגת חמאה עם גנאש שוקולד חמאה, ו עוגת בננה עם חמאה, רציתי עוגה.
הוראות
קו שני משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה; מניחים בצד. במיקרוגל, להמיס שבבי חמאה ומים ב 70% כוח במשך 1 דקה; מערבבים. מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בתערובת חמאה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה רק עד לאיחוד.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בסיר גדול שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים חלב ומים מתאדים לתערובת אחידה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמון ביצה; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות צ ' יפס וחמאה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן וקוקוס. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מהמילוי. למעלה עם שכבה שנייה ומילוי שנותר. דפנות כפור עם ציפוי קרם חמאה. יש לאחסן במקרר.