עוגת חמאה חומה
עוגת חמאה חומה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח, סוכר חום, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו בלונדיניות חמאה חמאה חמאה חומה, עוגיות חמאה עם סוכר חום, ו עוגיות חמאה עם סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק החוצה לסיבוב בקוטר של כ-12 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ'. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם הבצק לקצץ את עודף. לנקב את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג, בשורה אותו עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום, ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר, על 15 דקות.
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש מעט חום, על 10 עד 15 דקות יותר.
שלב את זרעי וניל ותרמיל (או תמצית וניל, אם שימוש), חלב, ושמנת בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הסר מהחום.בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים 1/2 כוס הסוכר החום, מערבבים לשלב, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בועות התערובת ויש ריח קלוי (החמאה צריכה להיות חומה אבל לא שרוף), על 5 דקות. בזהירות להקציף בתערובת חלב חם ולהסיר את הסיר מהחום כדי להתקרר מעט, על 5 דקות.
הסר וזרוק את הוניל pod.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 1/4 כוס סוכר חום, חלמונים, קורנפלור עד מעורבב היטב ואת הקצף משאיר שביל כאשר הרים מתוך התערובת, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך שליש מתערובת החלב לתוך תערובת חלמון ביצה לטאטא עד בשילוב טוב.
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה לתערובת החלב הנותרת ומניחים את הסיר על חום בינוני-נמוך. לבשל, כל הזמן מגרד את החלק התחתון של הסיר עם מרית גומי, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף, על 7 עד 10 דקות; להפריש.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה ואופים עד הקצוות נקבעים אבל האמצע עדיין מתנועע מעט, על 25 עד 30 דקות.
מניחים את העוגה על מתלה חוט ולתת לו להתקרר לחלוטין, על 2 שעות.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.שיוך משקאות: Hétszölö Tokaji Aszú 3 Puttonyos, הונגריה. אתה לא צריך לבטא את זה, רק לשתות אותו. טוקג ' י הונגרי הוא אחד מהיין המתוק העשיר בעולם, למרות שזה לא הסגנון העשיר ביותר. ובכל זאת, הטעמים של פירות יבשים, אגוזים, דבש, וסוכר חום ישלים את העוגה כדי ליצור שילוב אינטנסיבי, עשיר.