קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאה חומה

עוגת חמאה חומה
עוגת חמאה חומה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח, סוכר חום, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו בלונדיניות חמאה חמאה חמאה חומה, עוגיות חמאה עם סוכר חום, ו עוגיות חמאה עם סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק החוצה לסיבוב בקוטר של כ-12 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ'. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם הבצק לקצץ את עודף. לנקב את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג, בשורה אותו עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום, ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש מעט חום, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מתלה חוט ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
שלב את זרעי וניל ותרמיל (או תמצית וניל, אם שימוש), חלב, ושמנת בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום.בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים 1/2 כוס הסוכר החום, מערבבים לשלב, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בועות התערובת ויש ריח קלוי (החמאה צריכה להיות חומה אבל לא שרוף), על 5 דקות. בזהירות להקציף בתערובת חלב חם ולהסיר את הסיר מהחום כדי להתקרר מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר וזרוק את הוניל pod.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 1/4 כוס סוכר חום, חלמונים, קורנפלור עד מעורבב היטב ואת הקצף משאיר שביל כאשר הרים מתוך התערובת, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך שליש מתערובת החלב לתוך תערובת חלמון ביצה לטאטא עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה לתערובת החלב הנותרת ומניחים את הסיר על חום בינוני-נמוך. לבשל, כל הזמן מגרד את החלק התחתון של הסיר עם מרית גומי, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף, על 7 עד 10 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה ואופים עד הקצוות נקבעים אבל האמצע עדיין מתנועע מעט, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מניחים את העוגה על מתלה חוט ולתת לו להתקרר לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.שיוך משקאות: Hétszölö Tokaji Aszú 3 Puttonyos, הונגריה. אתה לא צריך לבטא את זה, רק לשתות אותו. טוקג ' י הונגרי הוא אחד מהיין המתוק העשיר בעולם, למרות שזה לא הסגנון העשיר ביותר. ובכל זאת, הטעמים של פירות יבשים, אגוזים, דבש, וסוכר חום ישלים את העוגה כדי ליצור שילוב אינטנסיבי, עשיר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פירות יבשיםפירות יבשים
כפית מלח, לציפוי זכוכיתכפית מלח, לציפוי זכוכית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)