עוגת חמאת בוטנים אהובה
עוגת חמאת בוטנים אהובה דורשת בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 479 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מלח, חלב, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 16%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו משפחה-עוגת חמאת בוטנים אהובה, עוגיות חמאת הבוטנים האהובות עליי, ו כריך חמאת הבוטנים האהוב על אלביס פרסלי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים שבבים מומסים; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים את הצ ' יפס המומס, גבינת השמנת, הווניל והמלח עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הסוכר והחלב של הקונדיטורים.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל לדפנות העוגה. יש לאחסן במקרר.