קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה

עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך תערובת עוגת שוקולד, שמנת, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים מאפינס עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ומחבת ספריי bundt עם בישול מקל לא spray.To להכין עוגה, תערובת עוגה במקום, תערובת פודינג, ביצים, שמנת, שמן, שמנת חמוצה, מים וחמאת בוטנים למיקסר דוכן. הכה נמוך עד משולב היטב. הבלילה תהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
העברה למחבת bundt מוכנה ואופים במשך 45-55 דקות, או עד אפוי דרך.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בואו להתקרר במשך 20 דקות לפני הפיכת עוגה על דוכן עוגה.
4
בואו מגניב completely.To להכין ציפוי, להמיס חמאת בוטנים במיקרוגל במשך כ -30 שניות. מערבבים בחלב מרוכז ממותק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
טפטוף חלק מעל עוגה מקורר ולהוסיף שכבה שנייה לאחר 15 או 20 דקות. שמור נשאר הדובדבן לפרוסות בודדות של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים