קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה

עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך תערובת עוגת שוקולד, שמנת, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים מאפינס עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ומחבת ספריי bundt עם בישול מקל לא spray.To להכין עוגה, תערובת עוגה במקום, תערובת פודינג, ביצים, שמנת, שמן, שמנת חמוצה, מים וחמאת בוטנים למיקסר דוכן. הכה נמוך עד משולב היטב. הבלילה תהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
העברה למחבת bundt מוכנה ואופים במשך 45-55 דקות, או עד אפוי דרך.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו להתקרר במשך 20 דקות לפני הפיכת עוגה על דוכן עוגה.
4
בואו מגניב completely.To להכין ציפוי, להמיס חמאת בוטנים במיקרוגל במשך כ -30 שניות. מערבבים בחלב מרוכז ממותק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
טפטוף חלק מעל עוגה מקורר ולהוסיף שכבה שנייה לאחר 15 או 20 דקות. שמור נשאר הדובדבן לפרוסות בודדות של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם