עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך תערובת עוגת שוקולד, שמנת, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים מאפינס עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ומחבת ספריי bundt עם בישול מקל לא spray.To להכין עוגה, תערובת עוגה במקום, תערובת פודינג, ביצים, שמנת, שמן, שמנת חמוצה, מים וחמאת בוטנים למיקסר דוכן. הכה נמוך עד משולב היטב. הבלילה תהיה עבה.
העברה למחבת bundt מוכנה ואופים במשך 45-55 דקות, או עד אפוי דרך.
בואו להתקרר במשך 20 דקות לפני הפיכת עוגה על דוכן עוגה.
בואו מגניב completely.To להכין ציפוי, להמיס חמאת בוטנים במיקרוגל במשך כ -30 שניות. מערבבים בחלב מרוכז ממותק עד משולב היטב.
טפטוף חלק מעל עוגה מקורר ולהוסיף שכבה שנייה לאחר 15 או 20 דקות. שמור נשאר הדובדבן לפרוסות בודדות של עוגה.