קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

שמנת ביצים ממולאות

שמנת ביצים ממולאות
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו ביצים שטניות שמנת. מתכון זה מכין 36 מנות עם 146 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, מיונז, ביצים קשות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וצמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו פרסי ביצים שטויות - ביצים שטניות בהשראת הודו מכילות כוסברה, מיץ ליים ודבש כדי להפוך אותן לטעימות, שמנת ביצים ממולאות, ו שמנת קייג'ון ביצים שטויות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
פורסים ביצים לשניים לאורכם; הסר חלמונים והניח חלמונים ולבנים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
2
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את המיונז, התענוג, החרדל, המלח, הפלפל והחלמונים השמורים; מערבבים היטב. דברים או צינור לתוך חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מקשטים בפפריקה ופטרוזיליה. מקררים מספר שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)