עוגת חמוציות Nantucket
מתכון עוגת חמוציות Nantucket יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 55 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 205 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת חמוציות Nantucket, עוגת חמוציות Nantucket, ו עוגת חמוציות Nantucket (עוגה) (מתכונים דומים).
הוראות
* Adapted from a recipe by Laurie Colwin * מחממים תנור ל 350 מעלות.בנדיבות חמאה מחבת עוגה או מחבת עוגה.
הוסף חמוציות לתחתית המחבת.
מפזרים על אגוזי פקאן קצוצים, ואז מפזרים על סוכר 2/3 כוס. בקערת ערבוב, לשלב קמח, 1 כוס סוכר, חמאה מומסת, ביצים, תמצית שקדים, ומלח. מערבבים בעדינות לשלב.
יוצקים הבלילה לאט מעל ב "סרטים" גדולים על מנת לכסות באופן שווה את פני השטח.
מורחים בעדינות במידת הצורך.
אופים במשך 45 עד 50 דקות. 5 דקות לפני ההסרה מהתנור, מפזרים משטח עם 1 כף סוכר עבור מחנק נוסף קטן.
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה או קצפת טרי.