עוגת חמוציות וקמח תירס עם רוטב ציפוי קרמל-אגוז
עוגת חמוציות וקמח תירס עם רוטב ציפוי קרמל-אגוז עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית vanillan, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת חמוציות וקמח תירס עם רוטב ציפוי קרמל-אגוז, עוגת חמוציות-תפוזים עם ציפוי Streusel קמח תירס, ו עוגת דלעת פאונד עם רוטב אגוז קרמל.
הוראות
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח, גרידת תפוזים. למדוד 3 כפות של תערובת הקמח לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את החמוציות הקצוצות וזורקים עד מצופה. באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. לנצח בתמצית הוניל.
מוסיפים את החלמונים ואת כל הביצים, 1 בכל פעם. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד רק incorporated. באמצעות מרית, לקפל בעדינות את חמוציות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן להחליק את פני השטח עם מרית.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב, ובוחן עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב במשך 20 דקות.
הסר את העוגה מהמחבת ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
חותכים את העוגה לחתיכות, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב אגוז הקרמל. (העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום במיכל פלסטיק.)
בסיר בינוני, מערבבים יחד את השמנת, הסוכר החום והחמאה מעל חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה, על 25 עד 30 דקות. מערבבים באגוזים ומלח ים, אם משתמשים. אפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.