קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום

עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום
עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, ביצים, pasilla צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום, לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, ו עוגת שקדים עם אגסים וcrème Anglaise.

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין את הגלידה, מניחים את הדובדבנים והשרי בקערת ערבוב ונותנים להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
דובדבניםדובדבנים
שרי.שרי.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מניחים את הקרם בסיר, מוסיפים את החצי וחצי, סוכר, שעועית וניל וזרעים, תמצית שקדים, שקדים ודובדבנים עם נוזל השרייה שלהם, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
שעועית ונילשעועית וניל
דובדבניםדובדבנים
שקדיםשקדים
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטאטא את החלמונים בקערת ערבוב ולהוסיף לאט את תערובת הקרם תוך המשך לטאטא במרץ. חזור לסיר ומבשל על אש נמוכה תוך לטאטא ברציפות, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין. מסננים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן (להשליך את הדובדבנים והשקדים).
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
דובדבניםדובדבנים
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
כדי להכין את העוגה, להמיס את השוקולד בדוד כפול ולשמור על חם. בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את החמאה עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
בקערה של מעבד מזון, מניחים את צ ' ילי, סוכר, canela, ציפורן, זרעי דלעת לטחון עד superfine. בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף, לטאטא יחד את הביצים ותמצית וניל על מהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
זרעי דלעתזרעי דלעת
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מעבד מזוןמעבד מזון
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים את תערובת צ ' ילה ומקציפים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מוסיפים את השוקולד המותך, מקציפים כדי לשלב, ומוסיפים לאט את החמאה עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
יוצקים את הבלילה לתוך 8 משומן קל 4-אונקיה ramekins ולמקם באמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מעבירים לתנור ואופים במשך 13 עד 14 דקות; העוגות ירגישו רק מעט מוצק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר את ramekins ולשמור בקירור עד 1 שעה לפני ההגשה. עוגות הם אפילו טוב יותר התחמם מעט בתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
13
כדי להכין את anglaise, מניחים את השמנת, סוכר, וניל, תמרינד בסיר לאט להביא לרתיחה, לשבור את התמרינד עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
לטאטא את החלמונים בקערת ערבוב ולהוסיף לאט את תערובת הקרם תוך שטוף במרץ. חזור לסיר ומבשל על אש נמוכה, תוך לטאטא ברציפות, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף עץ. מסננים ולתת מגניב; לשמור על כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
כדי להכין את הקרמל, לחמם את הסוכר ו 1 כוס מים בסיר כבד על חום גבוה. כאשר הסוכר הופך מחום זהוב לענבר, לכבות את החום לאט לטאטא את מיץ התפוזים, הקרמל עשוי להפוך קשה אבל זה יהיה להמיס שוב כאשר מחומם. הפעל את החום בחזרה בינוני ומבשל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
קרמלקרמל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
16
בואו להתקרר לחלוטין.
17
כדי לשרת, למקם את ramekins במחבת רדודה של מים חמים מאוד במשך 1 דקה. הפוך את ramekins הקש על הקרקעית כדי להפוך את העוגות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
18
להעביר צלחות הגשה ולהביא לטמפרטורת החדר. למעלה עם כף גלידה וכפית את אנגלייז וקרמל סביב העוגות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
קרמלקרמל
19
דרום-מערב צמחוני מאת סטפן פילס
20
Clarkson N. Potter