עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום
עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, ביצים, pasilla צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום, לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, ו עוגת שקדים עם אגסים וcrème Anglaise.
הוראות
1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין את הגלידה, מניחים את הדובדבנים והשרי בקערת ערבוב ונותנים להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
דובדבנים
שרי.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מניחים את הקרם בסיר, מוסיפים את החצי וחצי, סוכר, שעועית וניל וזרעים, תמצית שקדים, שקדים ודובדבנים עם נוזל השרייה שלהם, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
שעועית וניל
דובדבנים
שקדים
קרם
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
לטאטא את החלמונים בקערת ערבוב ולהוסיף לאט את תערובת הקרם תוך המשך לטאטא במרץ. חזור לסיר ומבשל על אש נמוכה תוך לטאטא ברציפות, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערת ערבוב
מקציף
מחבת רוטב
5
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין. מסננים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן (להשליך את הדובדבנים והשקדים).
מרכיבים שתצטרך
גלידה
דובדבנים
שקדים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
6
כדי להכין את העוגה, להמיס את השוקולד בדוד כפול ולשמור על חם. בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את החמאה עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מחבת רוטב
7
בקערה של מעבד מזון, מניחים את צ ' ילי, סוכר, canela, ציפורן, זרעי דלעת לטחון עד superfine. בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף, לטאטא יחד את הביצים ותמצית וניל על מהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
זרעי דלעת
פלפל צ ' ילי
ציפורן
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מעבד מזון
מקציף
קערה
8
מוסיפים את תערובת צ ' ילה ומקציפים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מוסיפים את השוקולד המותך, מקציפים כדי לשלב, ומוסיפים לאט את החמאה עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
יוצקים את הבלילה לתוך 8 משומן קל 4-אונקיה ramekins ולמקם באמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מעבירים לתנור ואופים במשך 13 עד 14 דקות; העוגות ירגישו רק מעט מוצק.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר את ramekins ולשמור בקירור עד 1 שעה לפני ההגשה. עוגות הם אפילו טוב יותר התחמם מעט בתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
13
כדי להכין את anglaise, מניחים את השמנת, סוכר, וניל, תמרינד בסיר לאט להביא לרתיחה, לשבור את התמרינד עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.
וניל
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
14
לטאטא את החלמונים בקערת ערבוב ולהוסיף לאט את תערובת הקרם תוך שטוף במרץ. חזור לסיר ומבשל על אש נמוכה, תוך לטאטא ברציפות, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף עץ. מסננים ולתת מגניב; לשמור על כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערת ערבוב
מקציף
מחבת רוטב
15
כדי להכין את הקרמל, לחמם את הסוכר ו 1 כוס מים בסיר כבד על חום גבוה. כאשר הסוכר הופך מחום זהוב לענבר, לכבות את החום לאט לטאטא את מיץ התפוזים, הקרמל עשוי להפוך קשה אבל זה יהיה להמיס שוב כאשר מחומם. הפעל את החום בחזרה בינוני ומבשל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
קרמל
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
16
בואו להתקרר לחלוטין.
17
כדי לשרת, למקם את ramekins במחבת רדודה של מים חמים מאוד במשך 1 דקה. הפוך את ramekins הקש על הקרקעית כדי להפוך את העוגות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבת
18
להעביר צלחות הגשה ולהביא לטמפרטורת החדר. למעלה עם כף גלידה וכפית את אנגלייז וקרמל סביב העוגות.