עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום
עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, ביצים, pasilla צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום, לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, ו עוגת שקדים עם אגסים וcrème Anglaise.
הוראות
כדי להכין את הגלידה, מניחים את הדובדבנים והשרי בקערת ערבוב ונותנים להשרות במשך 20 דקות.
מניחים את הקרם בסיר, מוסיפים את החצי וחצי, סוכר, שעועית וניל וזרעים, תמצית שקדים, שקדים ודובדבנים עם נוזל השרייה שלהם, ומביאים לרתיחה.
לטאטא את החלמונים בקערת ערבוב ולהוסיף לאט את תערובת הקרם תוך המשך לטאטא במרץ. חזור לסיר ומבשל על אש נמוכה תוך לטאטא ברציפות, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף עץ.
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין. מסננים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן (להשליך את הדובדבנים והשקדים).
כדי להכין את העוגה, להמיס את השוקולד בדוד כפול ולשמור על חם. בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את החמאה עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות. תניח בצד.
בקערה של מעבד מזון, מניחים את צ ' ילי, סוכר, canela, ציפורן, זרעי דלעת לטחון עד superfine. בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף, לטאטא יחד את הביצים ותמצית וניל על מהירות נמוכה.
מוסיפים את תערובת צ ' ילה ומקציפים במשך 10 דקות יותר.
מוסיפים את השוקולד המותך, מקציפים כדי לשלב, ומוסיפים לאט את החמאה עד לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך 8 משומן קל 4-אונקיה ramekins ולמקם באמבט מים.
מעבירים לתנור ואופים במשך 13 עד 14 דקות; העוגות ירגישו רק מעט מוצק.
הסר את ramekins ולשמור בקירור עד 1 שעה לפני ההגשה. עוגות הם אפילו טוב יותר התחמם מעט בתנור.
כדי להכין את anglaise, מניחים את השמנת, סוכר, וניל, תמרינד בסיר לאט להביא לרתיחה, לשבור את התמרינד עם כף עץ.
לטאטא את החלמונים בקערת ערבוב ולהוסיף לאט את תערובת הקרם תוך שטוף במרץ. חזור לסיר ומבשל על אש נמוכה, תוך לטאטא ברציפות, עד שהתערובת מכסה את החלק האחורי של כף עץ. מסננים ולתת מגניב; לשמור על כיסוי.
כדי להכין את הקרמל, לחמם את הסוכר ו 1 כוס מים בסיר כבד על חום גבוה. כאשר הסוכר הופך מחום זהוב לענבר, לכבות את החום לאט לטאטא את מיץ התפוזים, הקרמל עשוי להפוך קשה אבל זה יהיה להמיס שוב כאשר מחומם. הפעל את החום בחזרה בינוני ומבשל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
כדי לשרת, למקם את ramekins במחבת רדודה של מים חמים מאוד במשך 1 דקה. הפוך את ramekins הקש על הקרקעית כדי להפוך את העוגות.
להעביר צלחות הגשה ולהביא לטמפרטורת החדר. למעלה עם כף גלידה וכפית את אנגלייז וקרמל סביב העוגות.
דרום-מערב צמחוני מאת סטפן פילס