עוגת חתונה-zingy לימון
זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת חתונה לימון-פטל, עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון, ו עוגת לימון נישקה עוגיות חתונה.
הוראות
תנור חום ל 160C / fan140C / גז
הכן את פנים ומחוץ של פח 23cm, כמו קודם. שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור ורך, ואז בהדרגה להכות את הביצים קצת בכל פעם.
מוסיפים כף קמח רגיל אם הוא מתחיל להתפצל. מקפלים את הקמחים וקמצוץ של מלח, ואחריו גרידת לימון ומיץ.
כפית את התמהיל לתוך הפח ואופים במשך 1 שעות 35 דקות או עד עלה היטב וזהב שיפוד מוכנס יוצא נקי. בינתיים, להפוך את הסירופ על ידי חימום הסוכר, גרידת לימון ומיץ במחבת קטנה עד הסוכר מתמוסס. תניח בצד.
לאחר העוגה הוא מחוץ לתנור, להשאיר להתקרר עד שלה רק חם, ולאחר מכן להשתמש שיפוד לתקוע חורים לתחתית בכל רחבי העוגה.
יוצקים את הסירופ, נותנים לו להשרות לחלוטין לאחר כל תוספת. השאירו להתקרר לחלוטין, ואז או לעטוף או למלא קרח העוגה. העוגה הלא ממומשת תישמר היטב אם תעטוף אותה בקלף אפייה ותיצמד לסרט עד 4 ימים, או במקפיא עד חודש.