עוגת טומבוי
עוגת הטומבוי היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, ריבת תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
לעוגה: לסדר מתלים העליון והנמוך של תנור; מחממים עד 177°. חמאה ומחבתות עוגה flour. שורה תחתונה של מחבתות עםגילי נייר; נייר חמאה.דופק 2 1/2 כוסות קמח ושקדים במזוןמעבד עד שקדים הם טחונים דק.
מעבירים לקערה בינונית ומקציפים אבקת ייצור ומלח; להפריש.
שלב חלב ווניל במדידתאוסף; להפריש. באמצעות מיקסר חשמלי, beat2 כוסות סוכר 1 כוס חמאה באור bowluntil גדול ורך, 3-4 דקות.
מוסיפים eggyolks ולהמשיך לנצח, occasionallyscraping למטה הצדדים התחתון של קערה, עד צהוב חיוור ורך, 4-5 דקות.
Adddry מרכיבים ב 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב ב 2 תוספות, מתחילולסיים עם מרכיבים יבשים. (Do notovermix או עוגה יהיה כיפה ויהיה צפוף.)
באמצעות מיקסר חשמלי עם נקי, כופתאות, חלבונים מקציפים באור bowluntil בינוני וקציפתי. עם ריצת מיקסר, להוסיף בהדרגה הנותרים 1/2 כוס סוכר.מקציפים מרנג עד פסגות בינוניות טופס, 3-4 דקות.
מקפלים 1/4 של מקצפת לתוך הבלילה רק מאוגד (זה יהיה להבהיר את הבלילה, makingit קל יותר לקפל הנותרים מקצפת).בעדינות לקפל הנותרים מקצפת עד מלאמאוגדים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות. חלק עליון.
אופים עוגות, מסתובב משמאל לימין ומראש לתחתית באמצע הדרך, עד goldenbrown ואת הצדדים של עוגות להתחיל למשוך מחבתות, 40-45 דקות.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים; לקלף את הקלף ולתת מגניב לחלוטין.
במידת הצורך, השתמש סכין משונן ארוך כיפת totrim מכל עוגה (על 1/8") כדי ליצור משטח שטוח. האם קדימה: עוגות canbe עשה 1 יום קדימה. לעטוף בחוזקה plasticwrap ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מניחים 2 כפיות מים קרים בקערה רגילה; מפזרים ג ' לטין מעל.
תן standuntil ג ' לטין מרכך, על 10 דקות.
מקציפים מיץ לימון, סוכר וביצים בקערת מתכת בינונית; מניחים על פני גדולמכל של מים רותחים ומבשלים, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 5-6 דקות. (אין לאפשר תחתית bowlto לגעת במים או תערובת תבשל מהיר וביצים עשויות לטרוף.)
הסר קערה מחום ו transfermixture לבלנדר. עם ריצת בלנדר, להוסיף חמאה 1 חתיכה בכל פעם עד החמאה היאמאוגדת באופן מורכב.
להוסיף softenedgelatin ולמזג 30 שניות יותר.
העברת לימון curd כדי bowland בינוני מקום חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קורט. צמרמורת עד קרהset, 3-4 שעות או לילה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות צינהקרם בקערה בינונית אחרת עד softpeaks טופס (קרם חם לא להלהיב).
מוסיפים אבקת סוכר. המשך להכות פסגות untilmedium טופס, 2-3 דקות.
להקציף כדי לשחרר; לקפל בעדינות קצףקרם; להפריש. לעשות קדימה: לימון שמנת יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
להביא 3/4 כוס סוכר, מלח, ו 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, תוך ערבוב כדי dissolvesugar. מבשלים בלי לערבב עד candythermometer רושם 116°, 4-5 דקות.
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, הלבן beategg בקערה בינונית עד בהיר וקציפתי (הקפד לשמור על עין מקרוב עלהסירופ סוכר). לנצח הנותרים 2 כפות סוגר וקרם של טרטר.
עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף hotsyrup בזרם דק, המאפשר סירופ לטאטא למטה בצד של קערה לתוך חלבונים ביצה.מקציפים עד חלבוני ביצה משולשים volumeand meringue הוא מאוד רך, קריר, andopaque לבן, על 12 דקות עם standmixer ועד 20 דקות עם שפחה. (ציפוי שנעשה עם mixermay יד לא להיות מוצק כמו זה עשה עם standmixer.)
מוסיפים וניל ומערבבים 1 דקה יותר.השתמש מרנג מיד.
למלא שקית מאפה מצויד tiphalfway כוכב גדול עם מרנג מוכן.
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן העוגה אוממלא.
מורחים 1/3 כוס ריבת תות מעל, עוזב 1 " גבול סביב קצה.
מורחים 1 / 3 כוס לימון קרם על ריבה, שמירה על 1 " גבול. צינור טבעת של ציפוי מרנג מעל 1 " גבול סביב קצה.
מניחים קוטל נוסף על מקצפת, לוחצים מעט כאן. חזור על התהליך עם קוטל השני, ריבה, קרם לימון, מרנג.(כיסוי וצינה הנותרים קרם לימון עבורשימוש נוסף.)
הנח את השכבה הנותרת למעלה.באמצעות מרית אופסט, מתפשט בנדיבות זיגוג מרנג על השכבה העליונה של העוגה. להירגע עד 4 שעות.