עוגת הטומבוי היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, ריבת תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
1
לעוגה: לסדר מתלים העליון והנמוך של תנור; מחממים עד 177°. חמאה ומחבתות עוגה flour. שורה תחתונה של מחבתות עםגילי נייר; נייר חמאה.דופק 2 1/2 כוסות קמח ושקדים במזוןמעבד עד שקדים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעבירים לקערה בינונית ומקציפים אבקת ייצור ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב חלב ווניל במדידתאוסף; להפריש. באמצעות מיקסר חשמלי, beat2 כוסות סוכר 1 כוס חמאה באור bowluntil גדול ורך, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים eggyolks ולהמשיך לנצח, occasionallyscraping למטה הצדדים התחתון של קערה, עד צהוב חיוור ורך, 4-5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
Adddry מרכיבים ב 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב ב 2 תוספות, מתחילולסיים עם מרכיבים יבשים. (Do notovermix או עוגה יהיה כיפה ויהיה צפוף.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
6
באמצעות מיקסר חשמלי עם נקי, כופתאות, חלבונים מקציפים באור bowluntil בינוני וקציפתי. עם ריצת מיקסר, להוסיף בהדרגה הנותרים 1/2 כוס סוכר.מקציפים מרנג עד פסגות בינוניות טופס, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מקפלים 1/4 של מקצפת לתוך הבלילה רק מאוגד (זה יהיה להבהיר את הבלילה, makingit קל יותר לקפל הנותרים מקצפת).בעדינות לקפל הנותרים מקצפת עד מלאמאוגדים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות. חלק עליון.
8
אופים עוגות, מסתובב משמאל לימין ומראש לתחתית באמצע הדרך, עד goldenbrown ואת הצדדים של עוגות להתחיל למשוך מחבתות, 40-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
העברה למדפים תיל.
10
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים; לקלף את הקלף ולתת מגניב לחלוטין.
11
במידת הצורך, השתמש סכין משונן ארוך כיפת totrim מכל עוגה (על 1/8") כדי ליצור משטח שטוח. האם קדימה: עוגות canbe עשה 1 יום קדימה. לעטוף בחוזקה plasticwrap ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מקציפים מיץ לימון, סוכר וביצים בקערת מתכת בינונית; מניחים על פני גדולמכל של מים רותחים ומבשלים, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 5-6 דקות. (אין לאפשר תחתית bowlto לגעת במים או תערובת תבשל מהיר וביצים עשויות לטרוף.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר קערה מחום ו transfermixture לבלנדר. עם ריצת בלנדר, להוסיף חמאה 1 חתיכה בכל פעם עד החמאה היאמאוגדת באופן מורכב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוסיף softenedgelatin ולמזג 30 שניות יותר.
6
העברת לימון curd כדי bowland בינוני מקום חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קורט. צמרמורת עד קרהset, 3-4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות צינהקרם בקערה בינונית אחרת עד softpeaks טופס (קרם חם לא להלהיב).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים אבקת סוכר. המשך להכות פסגות untilmedium טופס, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
9
להקציף כדי לשחרר; לקפל בעדינות קצףקרם; להפריש. לעשות קדימה: לימון שמנת יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
להביא 3/4 כוס סוכר, מלח, ו 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, תוך ערבוב כדי dissolvesugar. מבשלים בלי לערבב עד candythermometer רושם 116°, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, הלבן beategg בקערה בינונית עד בהיר וקציפתי (הקפד לשמור על עין מקרוב עלהסירופ סוכר). לנצח הנותרים 2 כפות סוגר וקרם של טרטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
סם ג
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף hotsyrup בזרם דק, המאפשר סירופ לטאטא למטה בצד של קערה לתוך חלבונים ביצה.מקציפים עד חלבוני ביצה משולשים volumeand meringue הוא מאוד רך, קריר, andopaque לבן, על 12 דקות עם standmixer ועד 20 דקות עם שפחה. (ציפוי שנעשה עם mixermay יד לא להיות מוצק כמו זה עשה עם standmixer.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים וניל ומערבבים 1 דקה יותר.השתמש מרנג מיד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
למלא שקית מאפה מצויד tiphalfway כוכב גדול עם מרנג מוכן.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן העוגה אוממלא.
7
מורחים 1/3 כוס ריבת תות מעל, עוזב 1 " גבול סביב קצה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מורחים 1 / 3 כוס לימון קרם על ריבה, שמירה על 1 " גבול. צינור טבעת של ציפוי מרנג מעל 1 " גבול סביב קצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ריבה
9
מניחים קוטל נוסף על מקצפת, לוחצים מעט כאן. חזור על התהליך עם קוטל השני, ריבה, קרם לימון, מרנג.(כיסוי וצינה הנותרים קרם לימון עבורשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ריבה
10
הנח את השכבה הנותרת למעלה.באמצעות מרית אופסט, מתפשט בנדיבות זיגוג מרנג על השכבה העליונה של העוגה. להירגע עד 4 שעות.