והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו וניל, חלב, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת טוקסידו, עוגת טוקסידו, ו עוגת טוקסידו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הכן את הבלילה ואופים עוגה לפי הוראות על חבילה עבור 2 (9 אינץ') שכבות עוגה עגולות, מיזוג תערובת פודינג יבש וחלב לתוך הבלילה לפני לשפוך לתוך מחבתות מוכנות. (בלילה יהיה עבה.) עוגות מגניב 10 דקות.; הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג
חלב
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בינתיים, לנצח גבינת שמנת, חמאה ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה לנצח בסוכר. הפוך תלתלים שוקולד מ 1 עוז. כל שוקולדים חצי מתוקים ולבנים (ראה טיפ); מקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
גבינת שמנת
וניל
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
חותכים כל שכבת עוגה אופקית לשניים. מחסנית על צלחת, הפצת ציפוי 3/4 כוס גבינת שמנת בין כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
5
מורחים הנותרים זיגוג על גבי צד של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
6
מקצפת מיקרוגל ושוקולד חצי מתוק שנשאר בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 1-1 / 2 דקות., ערבוב לאחר 1 דקות.; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין ותערובת מעורבב היטב. מגניב 5 דקות.