עוגת טרס לאש
עוגת טרס לאש דורשת בערך 4 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 573 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. 77 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, שמנת כבדה, חלב מרוכז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו טרס לאשס דה קוקו (עוגת קוקוס טרס לאש), שוקולד טרס לאש דה רון קון (עוגת רום שוקולד טרס לאש), ו עוגת טרס לאש (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרססים ומקמחים תבנית עוגה בגודל 10 אינץ 'עם דפנות גבוהות בגודל 2 אינץ' ואז מרפדים בנייר אפייה. משמנים את נייר הקלף.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית. הניחו בצד.
בקערת ערבוב גדולה, בעזרת מערבל חשמלי עם מצורף המטרפה, מקציפים את החלבונים לקצף. כשהמיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים לפסגות נוקשות. מקציפים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, מתמזגים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את תערובת הקמח ב -3 תוספות, לסירוגין עם החלב המלא ב -2 תוספות.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שבוחן המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-30 דקות. מצננים את העוגה מעט, כ -10 דקות, ואז הופכים על מגש עם דפנות גבוהות בגודל 1 אינץ'.
פירס את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד עבה.
מערבבים את החלב המרוכז הממותק, החלב המתאדה, 1 כוס שמנת כבדה וליקר תפוזים בקערה בינונית.
יוצקים את התערובת על העוגה כשהיא חמה. מכסים ומכניסים למקרר לקור, כ -3 שעות או למשך הלילה.
שלב את יתרת 1 כוס השמנת הכבדה ואבקת הסוכר בקערה בינונית. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מורחים את הקצפת על גבי העוגה ומפזרים את הקינמון הטחון.