עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב
עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה Live עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 182 אוהדים. אם יש לך קמח עוגה, סודה לשתייה, מעורבב היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 37%. מתכונים דומים: עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב, עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה, ו עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבובים של נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. מחבתות אבק עם קמח נוסף ולהפיל עודף.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
לנצח חמאה עם סוכר בקערה גדולה במהירות בינונית גבוהה (רצוי באמצעות מערבל לעמוד) עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
להוסיף תערובת וניל ופעימה 5 דקות יותר.
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח לסירוגין עם יוגורט 3 קבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב רק עד חלקה. מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 3/4 כוסות למחבת), מתפשט באופן שווה, ואז ראפ כל מחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לחסל בועות אוויר.
אופים שכבות, החלפת מיקום של מחבתות וסידור מחדש אותם בתנור באמצע זמן האפייה, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת ומלקט עץ מוכנס במרכז כל יוצא נקי, 15 עד 20 דקות בסך הכל עבור מחבתות 9 אינץ 'ו 20 עד 25 דקות בסך הכל עבור מחבתות 8 אינץ'.
מגניב 10 דקות מחבתות על מדפים, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד, ולאחר מכן לטאטא במים רותחים חמים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה (תערובת תהיה עבה).
הסר מחבת מחום וקצף בסירופ תירס.
מוסיפים שוקולדים ווניל, ומערבבים פעם אחת.
בואו לעמוד 1 דקה ומערבבים שוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
העברת תערובת שוקולד לקערת מתכת ולהגדיר קערה בקערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים תערובת שוקולד עד שהוא התקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
עם מיקסר חשמלי, להכות בחמאה, 2 כפות בכל פעם, עד משולב ציפוי אור מחזיק פסגות רכות.
שים שכבה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
מורחים 1 כוס של ציפוי מעל. מכסים בשכבה אחרת, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבה שלישית, למטה בצד למעלה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה עם מרית אופסט. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר.
* הימנע מכל נטייה ייתכן שיהיה עליך להחליף יוגורט דל שומן או ללא שומן עבור יוגורט חלב מלא קרא; אחרת, העוגה לא יהיה לח או רך.* אם אתה גר בניו אינגלנד ויש לך גישה לחמאה האמיתית של קייט, להשתמש בו במקום היוגורט לקחת את העוגה למקום חלומי עוד יותר.* למרות שמערבל לעמוד עובד יפה על הבלילה עוגה, מערבל חשמלי מוחזק ביד יכול לשמש גם (מותגים משתנים בחוזק וכוח עשוי לדרוש זמן מכה ארוך יותר).* שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר או 1 שבוע קדימה קפוא. כך או כך, לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון איטום חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה, אבל לאחר ציפוי זה, לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. * העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמרה בשומר עוגה בטמפרטורת החדר.