קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

אמנון צלוי ברוטב בראבה

אמנון צלוי ברוטב בראבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלוי אמנון עם רוטב בראבה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 313 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלה דפנה, שיני שום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אמנון צלוי ברוטב צלי עגבניות, אמנון צלוי ברוטב צ'ייב חרדל, ו אמנון צלוי ברוטב פרמזן - 6 נקודות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העגבניות עם המיצים שלהם בקערה בינונית, באמצעות האצבעות שלך, לשבור אותם לחתיכות 1 אינץ מחוספס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום, פפריקה, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את העגבניות השמורות והמיצים שלהם, מים, מלח נמדד, עלה דפנה וסוכר ומביאים לרתיחה.להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה, להיות כהה יותר בצבע, מופחת על ידי כמחצית, על 15 עד 20 דקות. בינתיים, להגדיר את התנור לצלות ולסדר מתלה בשליש העליון. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהניח אותו בצד.כאשר הרוטב מוכן, להסיר ולהשליך את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר את הרוטב לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את החומץ הנמדד ואת הרוטב החריף ומתמזגים עד לקבלת חלקה, מסירים את המכסה הקטן (המכסה לשפוך) ממכסה הבלנדר ומכסים את החלל במגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה הבלנדר להתפוצץ). טעם ועונה עם מלח נוסף, חומץ, או רוטב חם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
העברה לקערה הגשה.לטפוח יבש אמנון עם מגבות נייר מעיל עם כף הנותרים של שמן. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. לצלות עד אטום מבושל דרך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אמנוןאמנון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמותעגבניות שלמות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק0(יכול להיות או להרחיק)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,מלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות בצל צהוב (בערך 1/2 בצל בינוני)קוביות בצל צהוב (בערך 1/2 בצל בינוני)11 קילו קישואים,פפריקה חמהפפריקה חמה0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף2(יכול להיות או להרחיק)חומץ שרי, בתוספת יותר לפי הצורךחומץ שרי, בתוספת יותר לפי הצורך1dasheטבסקו כמה או רוטב חריף אחר, ועוד לפי הצורךטבסקו כמה או רוטב חריף אחר, ועוד לפי הצורך680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה אמנון (אודותפילה אמנון (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.