קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםיום הולדת
מגזין

עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו

עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו
עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מושלם עבור יום הולדת. נסו עוגת יום הולדת תוצרת בית פשוטה, עוגת יום הולדת לימון אוכמניות פשוטה, ו עוגת יום הולדת עם ציפוי צמר גפן מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 (8 על ידי 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ומדחום קריאה מיידית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה בנדיבות את החלק התחתון ואת הצדדים של 2 מחבתות עוגה. שים סיבוב של נייר קלף בתחתית כל מחבת ומעייל אותם עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים את המחבתות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
ממיסים את 10 כפות החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את הסיר מהתנור ולאפשר לו להתקרר מעט. שמור.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בקערה בינונית, לנפות יחד את סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בקערה גדולה, להכות את הביצים, סוכר, וניל, שמנת חמוצה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיף את תערובת הקמח בקבוצות קטנות למרכיבים הרטובים, מטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע היווצרות של גושים. הפוך באר במרכז הבלילה ויוצקים את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
להקציף עד חלקה. מקפלים את השוקולד הקצוץ
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהתפזר לרמה העליונה. הקש בעדינות על הצדדים של המחבת כך הבלילה מפיצה באופן שווה. החלק את תבנית האפייה למרכז התנור ואפה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את המחבתות מהתנור ולאפשר לעוגות להתקרר לזמן קצר. הפוך את העוגות מהמחבתות על תבנית אפייה המצוידת במתלה תיל וקלף את נייר הקלף. אפשר להם להתקרר לפחות 45 דקות לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
יוצקים קצת מים, על 2 אינץ ' עמוק, לתוך סיר כדי ליצור דוד כפול מאולתר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
שים את המחבת על הכיריים ותביא את המים לרתיחה עדינה. לטבול את המדחום לקרוא מיידית לתוך המים רותחים כדי לנקות את כל זיהומים מהקצה כדי לבדוק כי המדחום עובד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערת ערבוב גדולה ונקייה, לשלב את 5 כפות מים קרים, קרם של טרטר, סוכר, חלבונים ביצה וסירופ תירס. בעדינות להוריד את הקערה על פני המים רותחים. כבה את החימום מתחת לסיר. השתמש במקצף יד חשמלי להצליף הלבנים מעל המים. אין להשאיר את תערובת הביצה ללא השגחה או להפסיק להכות בכל עת במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לאחר כ 3 דקות, להסיר את הקערה מן החום, להגדיר את המקצף למטה במהירות לקחת את הטמפרטורה של החלבונים ביצה. אתה רוצה שהם יגיעו 140 מעלות F. אם אתה מודד את הטמפרטורה לפני שהם מגיעים לנקודה זו, מיד לשים את הקערה של לבנים בחזרה על המים ולחדש מכות עד שהם סיימו, 2-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הקערה מהמים ולקפל בתמצית הוניל. זה צריך להיראות כמו מרשמלו fluffiness. הניחו בצד את הזיגוג כדי לאפשר לתערובת להתקרר. כפור את העוגה על ידי, כמו האבא שלי נהג לומר, "glopping" הציפוי בכל רחבי העליון והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים באופן מיידי.