עוגת לימון
עוגת לימון עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 307 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים מפוסטר, מעט מלח, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח, 1/2 כפית סוכר, ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה ושמן; דופק 5 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
תערובת קמח טפטוף עם מים וחומץ; דופק 10 פעמים או רק עד בשילוב. לחץ בעדינות על תערובת לעיגול 3 אינץ ' על ניילון נצמד, וכיסוי וצינה במשך 30 דקות.
חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח את העטיפה והנח בצק מקורר על ניילון נצמד. מכסים עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 10 אינץ'. בצק בכושר, צד לעטוף פלסטיק למעלה, למחבת טארט נשלפת 9 אינץ'.
הסר ניילון נצמד שנותר. לחץ על הבצק כנגד תחתית וצדדים של מחבת. לנקב את תחתית הבצק במזלג. שורה תחתונה של בצק עם פיסת נייר קלף; לסדר משקולות עוגה על נייר.
אופים ב 425 במשך 16 דקות או עד קצה משחימים קלות.
הסר משקולות עוגה ונייר קלף; אופים 5 דקות נוספות או עד תחתית הקרום הוא השחמה קלות. מגניב על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
כדי להכין מילוי, לשלב קליפה, מיץ, חלמונים, וחלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד סט.
הסר טארט מהתנור; מניחים על מתלה תיל.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
כדי להכין מרנג, במקום קרם של טרטר וחלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס; לנצח וניל.
מורחים מקצפת באופן שווה על מילוי, איטום לקצה הקרום. הפוך פסגות עם החלק האחורי של כף (מוצג כאן).
אופים ב 425 במשך 4 דקות או עד חום זהוב.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.