קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון עם קרום קוקוס

עוגת לימון עם קרום קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט לימון עם קרום קוקוס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות סוכר, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו קרם לימון ועוגת פירות יער עם קרום קוקוס, עוגת מנגו עם קרום קוקוס, ו עוגת לימון עם קרום שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך curd: במחבת, להקציף חלמונים, גרידה, מיץ, סוכר ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום; להקציף בחמאה, חתיכה אחת בכל פעם, עד מותך. מסננים לתוך קערה. מכסים בניילון נצמד, לוחצים ישירות על משטח הגוף. מקררים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הפוך את הקרום: מערבבים קוקוס, פירורים וחמאה עד מעורבב. לחץ בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 10 אינץ'. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
אופים קרום עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בואו להתקרר על מדף.
7
מורחים קרד בקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
הסר טארט מחבת; פרוסה ומשרת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'