קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

ירקות חורף לבנים אפויים בשמנת

ירקות חורף לבנים אפויים בשמנת
ירקות חורף לבן אפוי בשמנת עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. גשו לסופר וקנו כרישה, טימין לימון, תפוח אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: ירקות אפויים עם שעועית לבנה, דג לבן אפוי וירקות, ו ירקות חורף.

הוראות

1
חותכים את הכרישה לתוך סיבובים אינץ 'או רצועות על 2 אינץ' ארוך, ולשטוף אותם היטב. רבע הנורה שומר, לקצץ את רוב הליבה, לחתוך אותו לאורכו לחתיכות על אינץ עבה. לקלף את תפוחי האדמה או לפת, ולפרוס אותם לתוך סיבובים 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
תפוח אדמהתפוח אדמה
לפתלפת
כרישהכרישה
2
חותכים את פני השטח המסוקסים של שורש הסלרי, חותכים אותו לרבעים, וחותכים אותו דק. אם זה לא לשמש מיד, לכסות אותו עם מים כי כבר acidulated עם כמה כפות של מיץ לימון או חומץ.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
מיץ לימוןמיץ לימון
חומץחומץ
מיםמים
3
מחממים את התנור ל 191°. חמאה בתחתית ובצדדים של צלחת אפייה, ולשפשף עם שן שום כתוש.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
שכבה של חצי מהירקות בצלחת, ועונה אותם במלח, פלפל לבן טחון טרי, ואת טימין לימון או עלי טימין. הפוך שכבה שנייה עם שאר הירקות, ומתבל אותם גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון
טימין לימוןטימין לימון
ירקירק
מלחמלח
5
מוסיפים את השמנת, או חלב ושמנת, ומנקדים את פני השטח עם חתיכות קטנות של חמאה, באמצעות כ 2 כפות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
חלבחלב
6
להניח חתיכת נייר רופף על החלק העליון ואופים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
להמס את שאר החמאה, ולזרוק אותו עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
8
הסר את הקרם מהתנור לאחר שעה, הסר את הסכל, וכסה את פני השטח בפירורי הלחם. החזירו את הקרם לתנור והמשיכו לאפות עד שהירקות יהיו רכים, כשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
הסר את gratin מהתנור, ולתת לו לנוח 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;