עוגת לימון פאונד I לוקחת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 69 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 499 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מייס טחון, סירופ תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . עוגת לימון ושמנת חמוצה , עוגת זרעי פרג לימון ועוגת תפוחים רכה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים לחמאה להגיע לטמפרטורת החדר. מקציפים סוכר וחמאה יחד עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מוסיפים פנימה קמח, אבקת חלב וסירופ תירס. מכים כל אחד פנימה היטב.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מייס קרקע
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) במשך 45 דקות, בודקים את העשייה על ידי הכנסת קיסם ורואים אם הוא יוצא נקי. אתה כמעט רוצה לאפות את זה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי