VELVEETAÂ ® מאפה נקניק איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Velveetaâ® נקניק איטלקי לאפות. מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. לך לחנות ותביא נקניק, גבינת פרמזן, רוטב פיצה קלאסי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו VELVEETAÂ ® ביצה ואפיה צמחונית, VELVEETAÂ ® בשר Enchilada אופים, ו VELVEETAÂ ® סלסה בראנץ אופים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, להתפורר נקניק לתוך מחבת עמוקה גדולה; לבשל על חום בינוני גבוה עד להשחמה שווה, ערבוב מדי פעם.
ניקוז; להחזיר נקניק למחבת. מערבבים ירקות ורוטב פיצה; לבשל 5 עד 6 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תערובת נקניק יחד עם VELVEETA; לערבב קלות. כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; מפזרים פרמזן.
אופים 15 עד 20 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון