הודו צלוי סיידר תפוחים של לורן
תרנגול הודו צלוי סיידר תפוחים של לורן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו הודו, מים, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: הודו צלוי עם זיגוג תפוחים-סיידר, הודו צלוי עם רוטב מחבת תפוחים, ו הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב.
הוראות
יש לשטוף את טורקיה בפנים ובחוץ עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים מים, סיידר תפוחים, מלח כשר וסוכר בסיר גדול או דלי מזון כיתה 5 ליטר, ערבוב כדי להמיס מלח וסוכר. הטביעו את תרנגול ההודו במי מלח, מכסים את המיכל, ומניחים במקרר, 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר את טורקיה ממי מלח ולהשליך מלח משומש.
מניחים את טורקיה עם השד בצד לתוך מחבת צלייה; טפיחה טורקיה יבש חלל עם מגבות נייר. שחרר עור תרנגול הודו על החזה והירכיים עם האצבעות.
מערבבים שמן זית, טימין ועופות תיבול בקערה קטנה. לשפשף את השמן מתובל על טורקיה ומתחת לעור משוחרר. מכסים את טורקיה בחופשיות בנייר אלומיניום.
צלי בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של ירך, לא נוגע בעצמות, קורא 165 עד 175 מעלות F (75 עד 80 מעלות C), 4 עד 4 1/2 שעות.
הסר את אוהל רדיד כ 45 דקות לפני סוף זמן הצלייה כדי לתת לעור חום.
תן טורקיה לנוח 30 עד 45 דקות לפני גילוף.