עוגת לימון-פרג
עוגת קפה עם פרג לימון יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 274 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמרים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קפה לימון-פרג, עוגת קפה פרג זיגוג לימון, ו יוגורט יווני מאייר לימון פרג קפה עוגה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 4 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, שמרים, מלח, חלב ו 1/2 כוס חמאה מומסת עד מעורב היטב. על משטח מקומח קל, ללוש בצק 5 עד 6 דקות, הוספת קמח נוסף לפי הצורך, עד חלקה כבר לא דביק. גריז קערה גדולה עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים ומניחים לעלות במקום חם 30 עד 40 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
בינתיים, גריז 10 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס סוכר, קליפת לימון וזרע פרג.
בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים.
לגלגל חצי בצק בכל פעם לתוך חבל, על 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
חתוך כל חבל ל-16 חתיכות. להחזיר חתיכות בצק לקערה משומנת; לזרוק בעדינות עם 1/2 כוס חמאה מומסת, באמצעות הידיים.
מפזרים תערובת פרג על בצק חמאה; לזרוק בעדינות עד מצופה היטב. צורה חתיכות לתוך כדורים; מקום שווה במחבת. מכסים ומניחים לעלייה במקום חם 20 עד 30 דקות או עד שהבצק יוכפל כמעט בגודל (הבצק יגיע רק לחלק העליון של המחבת).
אופים 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב עמוק. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל כדי להסיר לחם.