קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת לימון-פרג

עוגת לימון-פרג
עוגת קפה עם פרג לימון יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 274 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמרים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קפה לימון-פרג, עוגת קפה פרג זיגוג לימון, ו יוגורט יווני מאייר לימון פרג קפה עוגה.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים 4 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, שמרים, מלח, חלב ו 1/2 כוס חמאה מומסת עד מעורב היטב. על משטח מקומח קל, ללוש בצק 5 עד 6 דקות, הוספת קמח נוסף לפי הצורך, עד חלקה כבר לא דביק. גריז קערה גדולה עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים ומניחים לעלות במקום חם 30 עד 40 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים, גריז 10 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס סוכר, קליפת לימון וזרע פרג.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
לגלגל חצי בצק בכל פעם לתוך חבל, על 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חתוך כל חבל ל-16 חתיכות. להחזיר חתיכות בצק לקערה משומנת; לזרוק בעדינות עם 1/2 כוס חמאה מומסת, באמצעות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים תערובת פרג על בצק חמאה; לזרוק בעדינות עד מצופה היטב. צורה חתיכות לתוך כדורים; מקום שווה במחבת. מכסים ומניחים לעלייה במקום חם 20 עד 30 דקות או עד שהבצק יוכפל כמעט בגודל (הבצק יגיע רק לחלק העליון של המחבת).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב עמוק. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל כדי להסיר לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים חמים.